26 november 2015

Over Astara

ALO1080_23106Ik, Astara Lieuw-On, droom van een wereld vol gezinnen in hun kracht. Waarvan de gezinsleden kunnen stoppen met op de autopiloot te reageren en echt diep contact met elkaar hebben. Contact van waaruit onvoorwaardelijke liefde kan stromen in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden en geen tijd om nader tot elkaar te komen. Waar werkelijk wordt geluisterd naar elkaar en iedereen er mag zijn, exact zoals die is.

Ik ben een veelgevraagd coach en communicatiespecialist, bekend van mijn artikelen in Kiind Magazine en De Bewuste Mama. Als trainer ben ik voorgedragen voor de internationale certificering bij het Center for Non Violent Communication en lid van de Nederlandse Geweldloze Communciatie Kring. Mijn bedrijf Zayma Training & Coaching is een CRKBO geaccrediteerde instelling. En wanneer ik niet bezig ben met het geven van trainingen en workshops ben ik druk met het thuisonderwijs aan mijn twee zoons, proberen niet teveel te snoepen, het zingen van bossa nova of speel ik voor toerist in eigen land en daarbuiten.

Kijk eens rond op deze website voor mijn huidige trainingsaanbod, de gratis oefenmaterialen en het ebook of laat je inspireren door de vele artikelen vol communicatietips.

Mijn droomwereld

Stel je eens voor…

  • …dat alle boosheid en onrust van kinderen ontvangen zou worden met een empatisch oor en alle kinderen in deze wereld zouden worden gezien en gehoord en behandeld met respect.
  • …dat ouders die zich uitgeput en leeg voelen steun kunnen ontvangen, elke keer dat ze daar naar verlangen zodat zij snel weer energie en ruimte hebben om hun kinderen te steunen.
  • …dat je in een gemeenschap leeft waar je bij iedereen terecht kunt wanneer je je alleen of verdrietig voelt. Zonder daarvoor een speciale afspraak te hoeven maken met een vriend of professional.
  • …dat alle ouders genoeg mensen om zich heen hebben met empatische luistervaardigheden. Zodat ze, wanneer ze dit nodig hebben, bijna meteen kunnen ontladen en de verbinding met zichzelf herstellen voor ze reageren op een lastige situatie met hun kind?
  • …, een wereld waarin ieders behoeften wordt gehoord en gerespecteerd. Waar ouders en kinderen niet hoeven te vechten om hun behoeften vervuld te krijgen en de mentale ruimte kunnen krijgen om in hun eigen kracht te komen en bij te dragen aan deze wereld met hun eigen unieke talenten.

Wat anderen over mij zeggen:X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.