Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop • Ouders Natuurlijk Beurs • Doorwerth

16 november 2019@10:00 - 5:00

Gratis

Achter het behang plakken of…

In verbinding met je kind, ook op die moeilijke momenten.
In deze workshop wil ik je inspireren om jouw gevoelens te laten zien, juist op het moment dat je het liefst je kinderen achter het behang zou willen plakken. Hoe uit je jouw emoties zonder te beschamen, chanteren of beschuldigen? Helemaal niet gemakkelijk als je vroeger leerde om vooral niet te emotioneel te zijn. Toch helpt het niet om je frustraties te onderdrukken. Dus hoe kun je jouw ware gevoelens uiten én een voorbeeld voor je kind zijn? Je kind is waarschijnlijk al van nature goed in het ontladen van emoties. En heeft jou nodig om te leren dat te doen op manieren die ook voor de omgeving prettig zijn. Je krijgt praktische tools om in je kracht te blijven en je kinderen te inspireren ook rekening met jou te houden zonder gebruik te maken van dwang, schuld, schaamte, straffen en belonen. Zo leef je voor hoe je respectvol met lastige emoties omgaat, en het scheelt meteen weer een ritje naar de Praxis…

Dit vonden anderen van mijn workshop:

Voor wie? INTRODUCTIE: Voor iedereen die leeft, woont, werkt, speelt en ruzie maakt met kinderen, ook als je nog geen enkele ervaring hebt met Geweldloze Communicatie
Bijdrage? De workshop is gratis. Neem na afloop een flyer mee om te profiteren van de speciale ON Beurs korting op je inschrijving voor de volgende Ouderschapschallenge in december.
Toegang tot de beurs Je kunt online je entreekaarten aanschaffen. In de voorverkoop kost een kaartje € 10,00. Een kaartje aan de kassa kost € 12,50. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree. Parkeren kost € 2,00. Dit betaal je rechtstreeks aan de parkeerwachter.
Wanneer? Op zaterdag 16 november ’s ochtends van 10:30 – 12:00.
Inschrijven? Je hoeft je niet in te schrijven voor de workshop. Op de betreffende tijd neem je plaats in de zaal waar de workshop gehouden wordt. Vol = Vol.

Gegevens

Datum:
16 november 2019
Tijd:
10:00 - 5:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://oudersnatuurlijk.nl/

Organisator

Zayma Training & Coaching
Telefoon:
0610610809
E-mail:
info@zayma.com (Astara Lieuw-On)
Website:
www.zayma.com

Locatie

Hotel Doorwerth
Kabeljauwallee 35
Arnhem, 6865 DL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0317-319010
Website:
http://oudersnatuurlijk.nl/winter/locatie-winter/

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.