Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verdiepingsworkshop: Connectie in Conflicten • Houten

19 januari@10:00 - 5:00

€95 – €155

 

Direct aanmelden

 

Verdiepingsworkshop • Connectie in Conflicten • Houten

Verbinden in conflict, dat klinkt als een onmogelijkheid. En toch weet ik dat het kan! Dankzij Geweldloze Communicatie en verbindende gesprekken ontdekte ik dat conflict op zich niet schadelijk is voor de verbinding. Alleen het niet oplossen ervan is dat wel. Conflict ontstaat simpelweg wanneer mensen verschillende dingen willen. Maar hoe we met deze verschillen omgaan is wel heel bepalend. Trek jij jezelf terug als er conflict is. Geef je jouw behoeften op om de lieve vrede te bewaren? Of ga je er hard in en sta je als kemphanen tegenover elkaar?

Deze training is voor jou als je een stevige basiskennis hebt van het Geweldloze Communicatiemodel. Je hebt al geoefend met luisteren naar je kind en ervaart meer verbinding met jezelf en je persoonlijke grenzen. Maar in een conflict kun je nog makkelijk je innerlijke rust kwijtraken. Je gedachten beginnen te focussen op wat je kind fout doet en je verliest het contact met wat je werkelijk wil en nodig hebt. Zo beland je snel in een winnaar/verliezer situatie of je sluit een compromis. Na deze training weet je hoe je kunt verbinden met ieders diepere waarden en verlangens zonder dat de boosheid je overneemt. Je hebt geoefend met in dialoog gaan (soepel switchen tussen uiten en luisteren) terwijl je verbonden blijft met jezelf.

In deze intensieve dagworkshop ga je op onderzoek en handvatten vinden om anders met de conflicten thuis om te kunnen gaan. Zo leer je ondermeer:

• In verbinding blijven tijdens een conflict
• De kunst van dialoog (soepel switchen tussen uiten en luisteren)
• Conflicten transformeren naar dieper vertrouwen
• Het weer goedmaken op een authentieke manier
• Vragen om wat je nodig hebt en staan voor je grenzen
• Omgaan met innerlijk conflict
etc. etc.

 

Direct aanmelden

 

Het wordt een intensieve zaterdag waarin je een hele dag wordt ondergedompeld in een Geweldloze Communicatie community en als groep empatisch begeleid terwijl je, in een veilige niet-veroordelende omgeving, aan de slag gaat met voorbeelden uit je eigen leven. Zo werkend krijg je persoonlijke inzichten die je helpen anders kijken naar conflict en concrete handvatten om conflicten binnen je gezin met compassie én echtheid aan te gaan.

 

Voor wie? VERDIEPING: Deze workshop is voor iedereen met een stevige basiskennis van Geweldloze Communicatie (tenminste 24 uur training bij een gecertificeerde trainer), en het aandurft om op onderzoek te gaan in de dynamiek van strijd binnen het gezin. Voor verdere verdieping van de vaardigheden en inzichten die je krijgt aangereikt tijdens deze workshop kun je als aanvullende stap de workshop Ruzie & Rivaliteit overwegen. Twijfel je of deze workshop aansluit op wat je zoekt/jouw basiskennis, neem dan gerust contact op, zodat we samen uit kunnen vinden of je er voldoende uit kunt halen voor jezelf.
Trainers? Astara Lieuw-On en Jort Bijleveld beiden Certified Trainers bij het Center for Nonviolent Communication.
Bijdrage? Kies zelf hoeveel je aan ons wilt geven in ruil voor de workshop op een schaal tussen €95,- en €155,-. Hiervoor krijg je een ochtend en middag workshopsessie, materialen, koffie, thee en snacks, plus veel inzichten en ook concrete vaardigheden waarmee je de kwaliteit van je leven en relaties onmiddelijk kunt verbeteren. Voor de lunch willen we je vragen iets mee te nemen om te delen tijdens de potluck. Vraag naar de kortingsmogelijkheden als de kosten een belemmering voor je zijn om mee te doen.
Wanneer? Op zaterdag 19 januari 2019 van 10:00 – 17:00 bij Zwamabayo in Houten (nabij Utrecht).
Inschrijven? Om je plaats te reserveren, meld je je aan via deze website en kies je welk bedrag je wil betalen.

 

Schrijf je hier in

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
10:00 - 5:00
Kosten:
€95 – €155
Evenement Categorie:
Website:
http://www.ouderschapmetcompassie.nl/product/aanbetaling-conflict-houten

Organisator

Zayma Training & Coaching
Telefoon:
0610610809
E-mail:
info@zayma.com (Astara Lieuw-On)
Website:
www.zayma.com

Locatie

Zwamabayo
Peppelkade 48
Houten, 3992 AK Nederland
+ Google Maps
Website:
www.zwamabayo.nl
X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.