Thuiskomen bij jezelf...

Deze jaaropleiding is je op het lijf geschreven als je...

 • jezelf innig wil leren kennen en wil groeien in zelfcompassie en zelfwaardering
 • ervaring hebt met Geweldloze Communicatie en dit tot in al je vezels wilt gaan belichamen
 • graag wil 'samen leven', vanuit verbinding met jezelf, verbinding met de ander en verbinding met de wereld
 • wil werken aan je persoonlijk leiderschap en je (professionele) relaties wil verdiepen
 • wil kijken naar (persoonlijke) conflicten, zonder ze te bagatelliseren, negeren of te dramatiseren.
 • wil kennismaken met lichaamswerk, mindfulness, empathie in beweging, lief zijn voor je lijf
 • praktisch vorm wil geven aan dagelijkse spiritualiteit en sociale verandering
 • Geweldloze Communicatie wil inzetten in je werk (bijvoorbeeld als coach, verpleegkundige, consultant, leidinggevende, leraar, zorgverlener, ondernemer etc.)
 • een stap wil maken om zelf (gecertificeerd) trainer te worden

Deze 3 thema's staan centraal

Verbinding met Jezelf
Je leert krachtige processen om tot jezelf te komen, te verstillen en vertragen. Een structuur om stil te staan bij je gedachten, gevoelens en behoeften. Je gaat je zelfcompassie eigen maken en ontdekken hoe je dit ook in de hectiek van alledag kunt gaan inzetten. Ook kijken we naar onze overtuigingen, die een groot deel van onze onbewuste keuzes bepalen. Aan de hand van meditaties en lichaamswerk ga je kennismaken met de verschillende lagen in jezelf. Je leert contact te maken met diepe overtuigingen en we zullen een aantal bestaande kernovertuigingen onderzoeken en nieuwe overtuigingen in het leven roepen, die zullen doorwerken werken als bewuste affirmatie in je werk en leven.
Verbinding met de Ander
We gaan praktisch aan de slag met situaties waarin de ander iets doet of zegt wat jou raakt of andersom. Wat doe je als je als boosheid en frustratie (en vaak onderliggende gevoelens) de samenwerking blokkeren? Je gaat heel specifiek leren worden in je verzoeken naar de ander. Daarin wordt van je gevraagd dat je goed aangeeft wat je nodig hebt, je leert trouw zijn aan jezelf terwijl je ook rekening kunt houden met de behoeften van anderen. Ook ontdek je welke aspecten van feedback concreet kunnen bijdragen aan duurzame verbinding, samenwerking en groei. Door te oefenen, oefenen, oefenen ga je de kunst van respectvolle dialoog beheersen door middel van rollenspellen en groepswerk.
Verbinding met de Wereld
Hoe treed je naar buiten de wereld in? Hoe presenteer je jezelf aan de buitenkant? Dit thema helpt je om, los van alle gedachten die je over jezelf hebt en anderen over jou hebben, de wereld in te stappen op een manier die simpelweg bij je past. Een manier die in overeenstemming is met waar jij gelukkig van wordt en waar je je prettig bij voelt. Ook kijken we hoe wij het verschil kunnen maken in de wereld. Daar waar conflicten zijn, maar ook waar sociale veiligheid of verbinding ontbreekt. Overal waar mensen in organisaties, scholen of gezinnen samen proberen te werken, maar waar dat niet altijd even gemakkelijk gaat. Je leert verbindende vaardigheden voor mediation (bemiddeling), groepsoverleg, besluitvorming en conflicthantering.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Christel Schrijfster
Vanuit onvoorwaardelijk ouderschap communiceerde ik al op een hele fijne manier met mijn zoon. Geweldloze Communicatie heeft de puntjes op de 'I' gezet en het verder aangescherpt. Ook mijn liefste en ik proberen steeds meer samen zo te communiceren. En ondanks dat communicatie zelden een probleem is tussen ons, kwam er nog meer verdieping, begrip en verbinding. Ik ben erg enthousiast en geïnspireerd en wens jullie allemaal nog meer verbinding toe met iedereen die jullie lief is.

Dit komt er allemaal aan bod

Je gaat aan de slag met je persoonlijk leiderschap. Hoe neem je ten volle verantwoording voor je eigen gevoelens en behoeften? Hoe creëer je jouw eigen geluk? Je komt uit je hoofd en meer in verbinding met je lichaam. Ook kijken we naar onbewuste kernovertuigingen en vervangen deze heel bewust door nieuwe affirmaties. Zo leer je krachtig staan voor wat je nodig hebt vanuit zelfbewustzijn in plaats van je te laten leiden door automatische patronen en reactiviteit.
We gaan aan de slag met praktische oefeningen voor zelf-empathie. Je leert contact maken met je eigen kwetsbaarheid onder lastige emoties zoals schuld, schaamte, boosheid, depressiviteit en angst. En ermee om te gaan zonder ze te hoeven wegstoppen of af te reageren. Na dit weekend heb je je innerlijke criticus bevriend en kun je jezelf met veel meer compassie, zachtheid en waardering benaderen.
Empathie is een kunst. Diep luisteren vraagt aanwezigheid en bereidheid om de ander echt te ontvangen. Af te zien van jouw verlangen om het op te lossen of het fijner te maken voor de ander. Je leert anderen beter begrijpen, om niet alleen te horen wat er gezegd wordt, maar ook wat er, tussen de woorden door, eigenlijk verteld wordt. Door deze ruimte te kunnen bieden aan een ander, kan er zich een proces ontvouwen en verbinding ontstaan.
Door dialoog met anderen kun je krachtige synergie en samenwerking gaan creëren in je leven. Waar gesprekken vaak een aaneenschakeling zijn van monologen leer je nu vaardigheden om in verbinding te komen voorbij de schijnbaar tegengestelde behoeften. We gaan uitgebreid oefenen met verbindende gespreksvormen zoals dialoog, mediation (bemiddeling) en besluitvorming in groepen.
Een lang weekend aan boord vand de gezellige, eenvoudige en robuuste zeiljacht 'Tartarin' met als enige doel: jezelf weer helemaal terug te vinden, bij te komen en de indrukken van het jaar te integreren. Om je te laten meenemen door de zilte zeewind en azuurblauwe stroming. Er is ruimte om te genieten, maar ook om af en toe alleen te zijn op het voordek of voor een wandeling op een eiland. De bestemming ligt niet vast, we kijken per dag waar we naartoe gaan.

En dit levert het je op!

  • vergroot bewustzijn over jezelf en je handelen
  • echt eerlijk en trouw aan jezelf zijn zonder te vervreemden van de mensen om je heen
  • de vaardigheid om je keer op keer met jezelf te verbinden, in elke omstandigheid
  • kunnen vragen om wat je nodig hebt op een manier die niet eist, dwingt of overhaalt
  • harmonieuzer omgaan met verwijderend taalgebruik (verwijten, oordelen, slachtofferschap, kritiek etc.)
  • een diep verankerde ontspannen verstandhouding met jezelf
  • je hebt vrede gesloten met je innerlijke criticus
  • de innerlijke ruimte en concrete vaardigheid om je compassievol te verbinden met anderen
  • echt kunnen luisteren voor dieper begrip en helderheid
  • je hebt concrete vaardigheden voor (groeps)dialoog en kunt deze bewust inzetten om samenwerking te creëren
  • met anderen komen tot win-win oplossingen die duurzaam zijn voor alle partijen
  • betere relaties en kwaliteit van leven door verbeterd persoonlijk leiderschap

Klik op de knop hierboven om je plek te reserveren

De trainers

Jort & Astara

Wij werken en leven nauw samen, vanuit een gedeelde intentie om samen te spelen, leren, lachen, huilen, het grote avontuur van het leven aan te gaan. Wij hebben onze krachten gebundeld vanuit een intentie om Geweldloze Communicatie te ademen en belichamen in al onze vezels en om dit te delen met de rest van de wereld.

Deze intentie drijft niet alleen ons partnerschap  en gezinsleven maar al onze relaties en ons werk. Met iedereen om ons heen streven we ernaar om contact te maken vanuit kwetsbaarheid, veiligheid en verbinding. Zo weten wij elke keer weer een zo veilig mogelijke setting te creëren, waar voor iedereen ruimte is om gezien en gehoord te worden. Bovenal willen wij dat je bij ons een plek van oprechte aanwezigheid kunt vinden.

Astara is coach, trainer en mediator en heeft en al honderden ouders getraind in de vaardigheden en mindset om echt onvoorwaardelijk te blijven in de omgang met kinderen en weg te blijven van straffen en belonen, manipulatie, beschamen of beschuldigen als opvoedmiddelen. Vooral in die momenten waarop kinderen precies hun knopjes weten te vinden. Haar hiermee opgedane ervaring met het omgaan met triggers, traumawerk en heling helpt haar keer op keer weer om vastzittende patronen te doorbreken, te helen van oude pijn en om onvoorwaardelijke liefde meer en meer in de praktijk te leven.

Jort is een gepassioneerde coach en mediator, die al jarenlang met groepen werkt. Zijn kracht ligt in het mensen ondersteunen bij verbinding, met zichzelf en met elkaar, door te werken vanuit empathie en kwetsbare eerlijkheid. Soms confronterend, maar altijd liefdevol, op maat met wat er leeft en wat zich aandient in het moment. Hij kan goed tot de kern komen en conflicten oplossen, waarbij alle partijen gehoord en erkend worden. Die drive brengt hij nu in bij het in hun kracht zetten van deelnemers, als stevige basis voor persoonlijk leiderschap en het creëren van een wereld waarin verschillen er mogen zijn én diepe verbinding kan worden ervaren.

Wij zijn beiden Internationaal Gecertificeerd Trainer bij het Center for Non Violent Communication en lid van de Nederlandse Geweldloze Communciatie Kring.

 

Astara Lieuw-On

 

Astara Lieuw-On

 

Astara Lieuw-On

 

Astara Lieuw-On

 

Astara Lieuw-On

 

Astara Lieuw-On

Wie, wat, waar, wanneer, en hoe?

Voor wie?
Deze jaaropleiding is iedereen die minstens een introductie heeft gevolgd in Geweldloze Communicatie, en die aan hun persoonlijke thema's rondom bewust leven en verbondenheid willen werken. Je wordt uitgenodigd om jezelf te herontdekken. Om te verkennen waar je behoeftes liggen. En hoe je eerlijke contacten en voedende relaties creëert met anderen. Meer dan een basistraining willen we je in dit traject vooral de mogelijkheid bieden om geweldloosheid te integreren in je persoonlijk leven en/of je professionele leven.

Hoe gaan we te werk?
In een interactieve en veilige leersetting wordt je uitgenodigd om te werken aan situaties uit je eigen leven. Je zult aan de hand van oefeningen gebaseerd op Geweldloze Communicatie (zoals rollenspellen, werkbladen, lichaamswerk, mindfulness en nog veel meer) inzichten en vaardigheden verkrijgen waarmee je het gedachtengoed van verbinding en compassie diep kunt gaan integreren in je dagelijks leven.

Waar en wanneer?
De jaartraining beslaat 20 dagdelen verdeeld over 5 weekenden (waarvan de laatste optioneel):

 • 15 & 16 december 2018
 • 9 & 10 februari 2019
 • 13 & 14 april 2019
 • 1 & 2 juni 2019
 • een lang weekend of midweek in juni/juli/augustus 2019

Op de zaterdag en de zondag van 10:00 - 17:00 werken we met elkaar aan de verschillende thema's. Tevens is er ruimte voor community tijd, een gedeelde potluck lunch en zijn er volop wandelmogelijkheden in het bos en de oude boomgaard.

Je wordt verwelkomd in het gezellige huiskamercafé De Raaf op de sprookjesachtige locatie van de Refter in Ubbergen. Dit voormalige klooster, dat nu een milieuvriendelijke, democratische leefgemeenschap is, ligt verscholen in de bossen op de heuvelrug van Nijmegen. Tijdens de pauzes kan je hier heerlijk wandelen of op een bankje genieten van het uitzicht over de Ooijpolder. Voor meer info: Klik hier.

Rond het jaar mooi af met een verbindend zeilweekend!
Het vijfde weekend is optioneel. Tegen gereduceerde prijs kun je jouw jaaropleiding afsluitend met een zeilretraite aan de Middellandse Zee. Wij begeleiden je, als je dat wil, intensief met een thema waar je nog wat verder mee de diepte in zou willen gaan. Je krijgt daarbij één op één coaching. Maar vooral is onze boot de aangewezen plek om jezelf op een andere manier te leren kennen. Als je kiest voor rust en bezinning kan de retraite ook een focus krijgen van integratie en ontspanning. Radicale zelfzorg. Met jezelf 'zijn'. Je kunt de hele dag alleen voorop de punt zitten dromen, aan het roer zitten, een frisse duik nemen, met ons verdiepende gesprekken voeren, slap ouwehoeren, zeilen hijsen, slapen in het knusse vooronder, een spel spelen, samen koken etc.

De datum hiervoor prikken we samen in overleg en kan in de maanden juni, juli en augustus. Onze boot ligt in een haven vlakbij Marseille aan de Middellandse Zee. Je kunt hier heel voordelig naartoe vliegen met bijvoorbeeld EasyJet. Of het kan onderdeel zijn van je autovakantie, we kunnen samen overeenkomen waar je opstapt en weer afmeert. De retraite is voor een lang weekend of midweek met inbegrip van logies, diesel en havenkosten. Je reis regel je zelf en de maaltijden delen we samen. Zo houden we de prijs schappelijk en beleven we samen de volle ervaring van het leven in een mini Geweldloze Communicatie community. We stemmen in respectvolle dialoog af hoe we de zeilretraite inrichten op een manier die voor iedereen werkt.

Doe je mee?

Kies voor alleen het jaarprogramma of inclusief aanvullende coaching

Empathie in al je vezels
Jaarprogramma
€950 - €1400
op basis van gunnen en kunnen

✔ 4 trainingsweekenden in Ubbergen

✔ Thee, koffie, snacks en leermaterialen inclusief

✔ Kleine jaargroep (maximaal 10 personen)

✔ 8 dagen training met gecertificeerde trainers

✔ Onderdeel van een inspirerende community

✔ Praktische communicatie- en levensvaardigheden

Empathie in al je vezels Plus
Jaarprogramma & Zeilretraite
€1225 - €1600
op basis van gunnen en kunnen

✔ 4 trainingsweekenden in Ubbergen

✔ Thee, koffie, snacks en leermaterialen inclusief

✔ Kleine jaargroep (maximaal 10 personen)

✔ 12 dagen training met gecertificeerde trainers

✔ Onderdeel van een inspirerende community

✔ Praktische communicatie- en levensvaardigheden

✔ Lang weekend/Midweek zeilen aan de Middellandse zee (twv. €385)

✔ Samen genieten (evt. één-op-één coaching)

Veelgestelde Vragen

Live Training

Kandidaten die ervoor kiezen om zich internationaal te laten certificeren door het Center for Nonviolent Communication, krijgen te maken met een opleidingsprocesgang welke omschreven staat op de website van het CNVC. De bij ons gevolgde trainingsuren gelden mee in het certificeringsproces tot Certified Trainer Nonviolent Communication. Vraag ons eventueel om een certificaat van deelname.

Indien gewenst kunnen wij je begeleiden in je certificeringsproces. Vraag naar de mogelijkheden voor mentorschap op maat.

Er zijn mensen die Geweldloze Communicatie zien als een spirituele beoefening, een manier om in het leven te staan. En je kunt het heel goed gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Maar wij zullen het tijdens de jaartraining niet gaan hebben over auras, engelen en stralingen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde concepten die je waarschijnlijk al bekend zijn. En het is ook niet vaag of abstract. Voor ons is Geweldloze Communicatie het meest concrete en praktische gereedschap om relaties te verbeteren en wij passen dit zelf toe in ons dagelijks leven als liefdespartners en ouders van 3 kinderen. We werken met een overzichtelijk model en heldere stappen. Het beperkt zich niet tot een meditatiekussen of afgezonderde retraite maar is meteen te gebruiken in je dagelijks leven en in al je interpersoonlijke relaties. Op deze manier helpt het je bij bewustwording en persoonlijke groei. Handvatten voor hele praktische spiritualiteit dus.

Dat gezegd hebbende gaat Geweldloze Communicatie wel over verbinding, vraagt het een zekere kwetsbaarheid en wordt er gesproken over gevoelens. Je krijgt het van ons niet op een mechanische manier aangeleerd, maar als iets dat authentiek doorvoeld is. Je leert uit te drukken wat er werkelijk in je omgaat, te spreken vanuit je diepste waarden. En daarbij zijn ontspanningsoefeningen, meditaties en visualisaties ondersteunend. Als je je hier niet prettig bij voelt of het niks voor je is zou het zo kunnen zijn dat je het zal beoordelen als ‘zweverig’. Je bent bij elke oefening vrij om te kiezen of je die wel of niet mee wilt doen. Dus als iets voor jou te spiri-wiri, swami-bami gedoe is kun je dit gewoon laten liggen, niemand zal je daar op aankijken.

Er staat veel trainingsaanbod op deze website, en soms vindt men het ingewikkeld om hier een weg in te vinden. Vragen die ik krijg zijn:

 • Waarmee begin ik het best?
 • Wat heb ik het meeste nodig?
 • Ik wil graag de diepte in, komt een introductieworkshop daar wel aan tegemoet?
 • Wat is haalbaar/wenselijk?

Ik ben steeds geroerd om te horen dat ouders diepgang zoeken, ik stel mij zo voor dat er dan veel motivatie is om onvoorwaardelijk ouderschap te leven in alle vezels. Dat er al wat bewustzijn is rondom oude patronen en de wens om deze te doorbreken. En ook pijn, de wens om een bepaalde dynamiek in het gezin zo snel mogelijk te veranderen. Als je last hebt van bepaald gedrag van je kinderen of reageert op manieren die je eigenlijk niet wilt kan ik me voorstellen dat je zo snel mogelijk oplossingen wilt.

Onze basistraining Ouderschap met Compassie geeft diepe inzichten en realisaties waarmee deelnemers meteen hun relaties en levensgeluk vergroten. Je leert verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens, de daaronder liggende behoeften ontdekken, helder en concreet je wensen en verzoeken te verwoorden en openstaan om met nieuwsgierigheid te luisteren naar de betekenis van de boodschap van anderen. Dit vraagt een geheel nieuwe manier van denken, voelen en contact maken. Hierom is het belangrijk om aan de basis te beginnen en je lichaam de tijd te geven om dit nieuwe bewustzijn te integreren. Ik voel veel compassie voor de wens om na één workshop te willen veranderen in de zen-ouder van je dromen, en ook voel ik bezorgdheid dat je dan wellicht teveel van jezelf eist. Als het zo gemakkelijk was als het lezen van een boek, het kijken van een workshopvideo op YouTube of het volgen van een gratis workshop… dan was er al wereldvrede nietwaar?

Mijn advies is om, als je nog geen ervaring hebt met Geweldloze Communicatie, te beginnen met een introductie zoals de Schoonheid van Boosheid of de Ouderschapschallenge. Hiermee zul je niet meteen onbewust onbekwaam worden, en tegelijkertijd is het alleszins de moeite om die eerste stap te zetten en een begin te maken met je veranderproces. Met een introductieworkshop kun je eerst, zonder al te lange commitment en financiële investering, vrijblijvend kennismaken met deze vorm van persoonlijke ontwikkeling. Daarna kun je het beste de basistraining volgen. Om uiteindelijk effectief aan de slag te kunnen met de meer uitdagende thema’s uit de verdiepingstraining zoals rivaliteit, het weer goedmaken na boosheid, bemiddelen tussen kinderen, schuld en schaamte transformeren, in dialoog met je naasten etc., is het belangrijk dat je bekwaam bent in het kunnen (h)erkennen van je reactieve denk- en gedragspatronen en dat je hier verantwoording voor kunt nemen. Hier gaat bewustwording, training en oefening aan vooraf. En het vraagt een stevige basis en kennis van het model waar wij mee werken.

In de verdiepingstraining en de jaaropleidingen kun je werken aan het verdiepen, integreren en belichamen van al het geleerde. Door op deze manier het traject te doorlopen, maak je een ontwikkeling door van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam. Van onvoorwaardelijk ‘doen’, naar onvoorwaardelijk ‘zijn’. Van reageren op de automatische piloot naar persoonlijk leiderschap en emotionele stabiliteit.

Hoe dit opleidingspad er in zijn volledigheid uitziet lees je ook hier: Opleidingsprogramma Ouderschap met Compassie

Voor iedereen die meer in diens persoonlijke kracht wil gaan staan en dieper, liefdevoller contact met de mensen om zich heen heb ik een aparte site gemaakt met alle informatie over het programma Communiceren met Compassie.

De trainingen zijn praktijkgericht en gevarieerd. Korte theoretische inleidingen worden afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen en ik gebruik veel verschillende werkvormen. Deze zijn zo gekozen dat het geleerde direct in het dagelijks leven toepasbaar is.

Ik noem mijn trainingen dan ook bewust geen cursus, het gaat niet over het overbrengen van kennis. Het is de bedoeling dat je meteen praktisch zelf aan de slag gaat met je persoonlijke proces. Ik reik je de vaardigheden aan en je krijgt de ruimte om deze uit te proberen en ervaren. Zo kun je jouw eigen persoonlijke inzichten opdoen en gelijk een begin maken met patronen te transformeren. Je haalt er dus het meeste uit wanneer je zelf actief meedoet. Dit is wel iets waar je voor open moet staan en klaar voor zijn. Natuurlijk kun je ook ervoor kiezen alleen de informatie die ik je aandraag tot je nemen ter inspiratie en het staat je vrij of je er verder iets mee wil doen. Bij elke oefening is het aan jezelf om te kiezen of je mee wil doen. Er is geen dwang en zowel oog voor de behoeften van de groep als die van de individu.

De stof is gemakkelijk om te begrijpen, maar het kunnen gebruiken ervan vraagt tijd om te oefenen en dat er serieus met de stof aan de slag wordt gegaan. Als je deze tijd niet kunt vrijmaken of niet bereid bent om de investering erin te maken, dan heeft de training minder effect.

Category: Live Training

Wij verzorgen trainingen in het Nederlands of in het Engels in heel de Benelux (en op verzoek ook elders in de wereld). Een avondtraining kan binnen één uur autorijden vanaf Rotterdam en daarbuiten behoort een weekendtraining (vrijdag, zaterdag, zondag) tot de mogelijkheden. Op andere dagen zijn ook mogelijkheden, in overleg en tegen een andere prijsstelling. Het is voor ons al de moeite waard om naar jou toe te komen als je met een groep van 6 deelnemers bent.

Misschien weet je van vrienden dat zij ook graag meer handen en voeten zouden willen geven aan hun onvoorwaardelijk ouderschap? Of zijn er meer ouders van de speelgroep of het mamacafé die met je mee willen doen? Als je interesse hebt in een training neem dan zeker contact op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een training bij jou in de buurt.

Dit document (Training op Locatie) geeft meer duidelijkheid over wat er bij komt kijken en wat je in ruil hiervoor van ons kunt verwachten.

Die bepaal je voor een groot deel zelf! Ik hanteer een schaal voor mijn trainingen. Daarbinnen kies je zelf hoeveel je wil betalen.

Die betaling bestaat uit een niet-restitueerbare aanbetaling vooraf en een bijdrage achteraf. De aanbetaling is voor de kosten die ik maak om de training voor jou en de rest van de deelnemers te verzorgen. Hiermee verzorg ik onder andere de materialen en versnaperingen, betaal ik de locatiehuur en mijn reiskosten. Het deel dat ik achteraf vraag is jouw bijdrage aan mij in ruil voor de training en die kun je zelf bepalen. Op basis van wat het je waard is en wat je kunt missen, kun je zelf kiezen wat je mij met plezier kan geven als bijdrage voor de training. Ik wil graag dat je ruimte ervaart om wat je betaalt te kunnen laten afhangen van wat voor jou persoonlijk belangrijk is.

Bedenk hierbij dat deze trainingen verzorgen mijn basisinkomen is en dat wat je geeft een bruto vergoeding is voor mijn expertise, alle praktische voorbereidingen, de uren dat ik de groep faciliteer en de tijd die ik besteed aan administratieve afhandeling en nazorg, delen van oefeningen, kennis en bronnen waarmee je verder aan de slag kunt. Jouw bijdrage maakt het mogelijk dat ik dit ook voor anderen kan blijven doen. Daarom heb ik wel een minimum ingesteld, om te zorgen voor de duurzaamheid van mijn bedrijf en om onvoorwaardelijk ouderschap en Geweldloze Communicatie met zoveel mogelijk ouders te kunnen delen.

De schaal voor de basistraining is tussen €180 – €340. De schaal voor een introductieworkshop €65 – €95 en bij een verdiepingsworkshop kun je een bijdrage kiezen op een schaal tussen €95 – €155.

Bij aanmelden voor de basistraining en verdiepingsworkshops vragen wij slechts een aanbetaling om je plaats te reserveren. Na afloop van de training kies je nog een bedrag als bijdrage waarmee je mij helpt om meer tijd en energie te kunnen stoppen in meer mensen helpen ontdekken van Geweldloze Communicatie en Onvoorwaardelijk Ouderschap. Wanneer je meer betaalt dan het minimum van de schaal maak je het mij ook mogelijk om iemand met minder financiële middelen mee te laten doen.

Categories: Betaling, Live Training

In de online sessies is er plaats voor maximaal 100 deelnemers, maar ik hecht er belang aan dat er voldoende ruimte, aandacht, zorg en begeleiding is voor alle deelnemers en de groep als geheel. Wat inhoudt dat ik in mijn trainingen en workshops de groepsgrootte tot maximaal 20 deelnemers beperk en in sommige gevallen zelfs tot nog minder deelnemers. Zo kan iedereen aan het woord komen en eventuele vragen beantwoord krijgen.

Nog niet mobiele baby’s (ofwel baby’s die nog niet kruipen, tijgeren of zichzelf op kunnen trekken aan meubels) zijn welkom in de trainingen en workshops. In mijn ervaring kunnen de ouders met jonge baby’s die mijn trainingen bijwonen zelf zeer goed inschatten of het voor hen haalbaar is om genoeg ruimte en focus te hebben om uit de sessies te kunnen halen wat ze willen. Als je wat meer informatie of hulp wilt om te beslissen of je jouw baby mee wil nemen kun je contact opnemen om het samen te bespreken.

Category: Live Training

Load More

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.