Wil je onvoorwaardelijk opvoeden maar soms...

 • luistert je kind niet
 • gaat over je grenzen
 • heeft geen respect
 • neemt je voor lief
 • of  sluit zich af voor contact?

Wat als je nu kon weten wat er dan eigenlijk precies gebeurt? En hoe je op zulke lastige momenten echt zou kunnen kiezen hoe je wil reageren? In plaats van op de automatische piloot te handelen, waar je eigenlijk achteraf altijd spijt van hebt. Maar echt vanuit je waarden, hoe jij in het leven staat en eigenlijk op zou willen voeden? Ook op die momenten dat je kind je het bloed onder de nagels vandaan haalt?

Doe dan mee met de Ouderschapschallenge en ontdek...

 • Wat er nu eigenlijk gebeurt wanneer het niet meer onvoorwaardelijk lukt
 • Wat je kunt doen om weer snel terug bij jezelf te komen
 • Luisteren naar wat jij en je kind werkelijk nodig hebben
 • Hoe je écht contact maakt met je kind
 • Hoe je voor jezelf zorgt op een manier waarop onvoorwaardelijkheid vol te houden is
 • En nog veel meer...

 

Het is COMPACT

maar ook DIEPGAAND

je krijgt concrete HANDVATTEN

en dat allemaal vanuit je LUIE STOEL

Trainer: Astara Lieuw-On
Theorie

Je krijgt 10 emails met theorie en oefeningen, werkbladen bij de opdrachten en een reader met een samenvatting van het Commniceren met Compassie communicatiemodel met een handig spiekbriefje om meteen met je kinderen te kunnen gaan oefenen hierin.

Video

De theorie wordt ondersteund met enkele filmpjes waarin ik deze nog verder voor je uitdiep in het Nederlands. Daarnaast post ik ook in de Support Community op facebook af en toe videos, artikelen en andere bonusmaterialen waarmee je nog meer je kennis kunt verdiepen.

Coaching

In de Support Community op facebook ben je welkom om je uitwerkingen van de opdrachten met mij te delen, feedback te vragen of vragen te stellen. Ook krijg je steun en een luisterend oor van mijzelf en andere geoefende ouders die al langer Ouderschap met Compassie binnen hun gezin leven en uitdragen.

Hiervoor betaal je deze ronde geen €49 maar slechts €25!

Klik op de knop hierboven om je aan te melden.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Catelijne Peters Arnhem

Wauw wat een FANTASTISCHE challenge!! Wat een inzichten en bewustwordingen. En ik kan steeds meer en beter in rust blijven. Het heeft mij echt superveel opgeleverd tot nu toe.

Lisanne van der Zouwen Steenwijk

Ik vind het echt een supermooie challenge en beveel hem van harte aan, omdat ik iedereen de tools gun om zo naar jezelf en je relatie met je kinderen/partner/iedereen om je heen te kijken.

Martine Heikens-Berenpas Leiden

Ik wil graag nog delen dat ik zo gelukkig ben dat ik door deze challenge mezelf terug heb gevonden. Intens dankbaar ben ik daarvoor.

Veelgestelde Vragen

Ouderschapschallenge

Je bent welkom om gebruik te maken van de facebook community om te verbinden met andere deelnemers, vragen te stellen, mee te leven met elkaar etc. Voorlopig blijft dit het medium, omdat het de communicatie onderling vergemakkelijkt, zorgt dat je meer steun kunt ontvangen en herkenning en gelijkgestemdheid ervaren. Een apart forum hiervoor bleek voor veel deelnemers hierbij toch niet hetzelfde gemak en toegankelijkheid te geven.

Dus als je geen Facebook meer gebruikt kun je ervoor kiezen om een nep-account te maken speciaal voor dit doel. Of het is ook prima als je meedoet zonder hier gebruik van te maken en zo te zorgen voor je behoefte aan privacy.

Voordelen van deelname aan de Facebook groep:

 • Wat meer aanvullende resources. Deelnemers delen er hun ervaringen en artikelen of videos die ze aanspreken.
 • Als je diep wilt gaan, voor persoonlijke transformatie is het belangrijk dat je veiligheid en steun kunt ervaren, daar draagt een community aan bij.
 • Ik merk dat de coaching via de facebookgroep een enorme meerwaarde heeft. Je kunt daardoor sneller vooruitgang boeken.
 • Deelnemers geven aan dat ze heel veel hebben gehad aan de herkenning en gelijkwaardigheid in de groep. Te weten dat ze niet alleen zijn met hetgeen ze lastig vinden hielp hen zichzelf met meer mildheid te bezien.
 • Ik kan geen persoonlijke vragen via andere kanalen beantwoorden, voor de online trainingen kies ik voor groepscoaching en hier zijn de prijzen ook op gebaseerd. Je kunt je vragen op Facebook stellen, en als je daarbuiten ondersteuning of persoonlijke aandacht van mij nodig hebt kun je eventueel voor privé sessies ernaast kiezen, of een live training bijwonen.

Dit gezegd hebbende zijn de online trainingen zo opgezet dat je die geheel zelfstandig kunt doorlopen. Ook zonder deelname aan de community. Het is voor ons dus geen bezwaar als je dat stukje laat voor wat het is.

De Ouderschapschallenge is een emailserie van 10 lessen waar je helemaal zelfstandig mee aan de slag gaat. Je hebt dus ook zelf in de hand hoeveel tijd je eraan wilt besteden. In de facebook groep wordt uitgewisseld en kun je tips en artikelen lezen of videos die ik deel en de processen van anderen volgen. Daar gaat het meeste tijd in zitten, ALS je dat wilt. Maar je kunt de oefeningen ook prima voor jezelf doen. Om de 3 dagen krijg je een email, die je in een kwartier hebt gelezen. Wil je er gedegen mee aan de slag dan zou je er een uur voor uit kunnen trekken om het goed op je in te laten werken en wat over na te denken. Maar de meeste opdrachten zijn oefeningen die je in je dagelijks leven meeneemt, ze kosten dus geen extra tijdsinvestering. Het is meer een bewustzijn dat je meeneemt en waar je in je dagelijkse leven heen mee aan de slag gaat. Zo doe je in je eigen tempo je eigen persoonlijke inzichten op. Aan het einde van de challenge is er een Q&A sessie van ongeveer 40 minuten waarbij ik vragen beantwoord, met je terugblik en we het geleerde kunnen oogsten. Om daarbij te zijn of om deze terug te kijken kun je een uur uittrekken.

De Ouderschapschallenge is een emailserie van 10 lessen waar je helemaal zelfstandig mee aan de slag gaat. Je kunt je resultaten delen, uitwisselen met gelijkgestemden, vragen stellen of feedback vragen op je uitwerkingen in een besloten facebook groep alleen voor challenge deelnemers. Je krijgt de emails om de 3 dagen toegestuurd verspreid over een maand zodat je tijd hebt om met de stof aan de slag te gaan. We sluiten de maand af met een live vraag en antwoord sessie in de facebook groep.

Elke emailles bevat:

 • Een stukje theorie
 • Soms een filmpje ter ondersteuning van de les
 • Een oefening om de theorie meteen toe te kunnen passen op je eigen persoonlijke situatie met je kind
 • Een relevant werkblad, een reader of ander referentiemateriaal (PDF)
 • En in de facebook groep deel ik ook regelmatig videos en artikelen ter inspiratie of verdieping

Load More

Wil je laagdrempelig kennismaken met Geweldloos Communiceren en leren op een geheel nieuwe manier naar jezelf en het lastige gedrag van je kind te kijken?

Meld je vandaag nog aan en maak die eerste stap naar echte onvoorwaardelijkheid.

Met mijn persoonlijke garantie loop je geen risico!

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.