23 april 2015

Privé sessies

  • Ben je de verbinding kwijt en lukt het niet meer onvoorwaardelijk?
  • Wil je wat sparren over een lastige opvoedsituatie?
  • Bemiddeling bij een conflict, in je relatie of met je kind?
  • Privélessen Ouderschap met Compassie?
  • Heb je last van schuldgevoel, terugkerende frustraties, twijfel aan jouw ouderschapsstijl?
  • Zie je het gewoon even niet meer zo helder?

Ik (Astara Lieuw-On) kan je hierbij ondersteunen met persoonlijke coaching. Hierbij krijg je ruimte, mijn onverdeelde aandacht en ben ik zonder oordeel bij je aanwezig. Ik laat je je verhaal doen, stem af op wat er in je leeft en herformuleer de diepste onderliggende gevoelens en behoeften. Zo ontstaat er duidelijkheid en inzicht, en verandert de manier waarop je lastige situaties ontvangt. Waardoor je meteen weer authentieker kunt voelen en reageren; het brengt duidelijkheid in je ouderschapsvisie, heelt oude wonden en geeft empowerment. Het schept ook ontzettend veel innerlijke rust, doordat oplossingen zich als vanzelf op een natuurlijke wijze aandienen en je kunt stoppen met strijden voor rust en ruimte.

Maak online je afspraak

Een privé sessie kan ook met zijn tweeën. Ook dan help ik om tot het hart van de boodschap te komen zodat deze gehoord kan worden door de ander en help ik jou de schoonheid te zien van het perspectief van wat de ander beweegt. Samen werken we zo naar herstel en vertrouwen zodat jullie de strijd kunnen stoppen en tot concrete verzoeken kunnen komen die het leven van beide partijen zullen verrijken.

Is het lastig voor je om een heel uur voor jezelf vrij te maken voor een 1-op-1 gesprek, en heb je wat ruimte om te kunnen wachten op je antwoord? Dan kun je ook een emailconsult overwegen. Dit werkt het beste als je een hele specifieke casus hebt, of met een concrete ouderschapsvraag zit. Wanneer je ergens in vastloopt waar je een korte vraag over zou willen stellen waar je snel weer mee verder kunt, of advies hoe je ergens mee om zou kunnen gaan, kun je voor het emailconsult kiezen.

Plan online een intake of kennismaking

Voor wie? Iedereen, ook als je niet bekend bent met Geweldloze Communicatie. Je kunt overigens wel sneller profijt hebben van een sessie als je bekend bent met het communicatiemodel.
Investering Per sessie van een uur vraag ik €60,-.  Je kan er ook voor kiezen om voor 8 sessies vooruit te betalen. Hiervoor vraag ik €400,-. Een afspraak met zijn tweeën is €75,-(genoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW)
Tijd Een sessie duurt 1 uur. Kom je met zijn tweeën dan duurt een sessie tussen de anderhalf en twee uur.
Locatie Een empathie sessie kan één op één bij Zayma, via Skype, Facetime, Google Hangouts of telefonisch. Bij een emailconsult krijg je mijn antwoord in je mailbox.

Klik hier om online je sessie te boeken

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.