Hoe zit dat met het betalen in twee delen?

Ik wil graag dat je vrijheid ervaart om wat je betaalt te kunnen laten afhangen van wat voor jou belangrijk is (waardebepaling achteraf). Op basis van wat het je waard is en wat je kunt missen kun je daarom voor een deel zelf kiezen wat je mij met plezier kan geven als bijdrage voor de training. Ook is het zo dat als de een meer geeft, mensen met een smalle beurs makkelijker mee kunnen doen. Zo hoop ik dus ook mijn trainingen voor meer mensen toegankelijk te maken.

Ik vraag een niet-restitueerbare aanbetaling vooraf en een bijdrage achteraf. De aanbetaling is voor de kosten die ik maak om de training voor jou en de rest van de deelnemers te verzorgen. Hiermee verzorg ik onder andere de materialen en versnaperingen, betaal ik de locatiehuur en mijn reiskosten. Het deel dat ik achteraf vraag is jouw bijdrage aan mij in ruil voor de training en die kun je zelf bepalen. Daarbij heb ik wel een minimum ingesteld, om te zorgen voor de duurzaamheid van mijn bedrijf en omdat dit mijn basisinkomen is. Dit helpt mij zorgen voor mijn behoefte aan financiële zekerheid.

Een rekenvoorbeeld: De schaal die ik hanteer voor de training is een bedrag tussen €200 – €400. De aanbetaling is €100, maar omdat je vroegtijdig aanmeldt krijg je vroegboekkorting. Dan betaal je dus €50 bij aanmelding en na afloop van de training kies je een bedrag tussen €100 – €350 als bijdrage waarmee je mij helpt om blijvend mijn tijd en energie te kunnen stoppen in meer mensen helpen ontdekken van Geweldloze Communicatie en Onvoorwaardelijk Ouderschap.

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .

Comment on this FAQ

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.