Kan ik korting krijgen?

Jazeker, er is van alles mogelijk, van korting voor werkzoekenden, een vriendenprijsje, studentenkorting tot een betalingsregeling.

Ons streven met Zayma Training & Coaching is om Geweldloze Communicatie bereikbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen. En wij wijden ons leven aan het delen ervan dus onze verdiensten uit trainingen, workshops en sessies zijn ook het basisinkomen waarvan wij ons gezin onderhouden. Door bij te dragen aan ons in ruil voor een training, workshop of privé sessie help je ons doorgaan met duurzaam onze tijd besteden aan het verspreiden van Geweldloze Communicatie en Onvoorwaardelijk Ouderschap. Daarnaast staat het deelnemers ook vrij om meer te geven. Dit maakt het mogelijk voor een ander, met een smallere beurs, om ook mee te doen. Vraag het ons dus als je door omstandigheden of timing geen bijdrage kunt geven, dat is alleszins bespreekbaar. We kunnen in dialoog samen kijken of er andere manieren zijn waarop je aan ons bij kunt dragen, een regeling treffen, en soms geven ook weleens een sessie in ruil voor een flesje wijn of een bosje bloemen.

De bruto vergoeding voor onze voorbereidingen, groepsbegeleiding, faciliteren, empatische aanwezigheid en de tijd die wij erin steken hoeft niet altijd persé in euro’s te worden voldaan. Wel vragen wij je, ook als we een regeling treffen, om altijd tenminste de aanbetaling te doen, omdat deze is bedoeld om de kosten die vooruit worden gemaakt te dekken, zoals o.a. lesmaterialen, versnaperingen, reiskosten en zaalhuur.

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .

Comment on this FAQ

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.