Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liefde = Luisteren • Rotterdam

21 september 2019@10:00 - 5:00

€65 – €95

 

Direct aanmelden

Liefde = Luisteren • Rotterdam

Relaties, wat kunnen die toch ingewikkeld zijn!

  • Wil je graag hecht contact met je partner maar vind je soms amper tijd om samen op de bank te hangen, laat staan voor een goed gesprek?
  • Vind je het spannend om bepaalde dingen te bespreken omdat je bang bent niet begrepen te worden of dat je partner dichtklapt?
  • Staat jullie intimiteit op een laag pitje of is het een sleur geworden en mis je om je diep verbonden te voelen met je partner?
  • Heb je stemmetjes in je hoofd die dingen zeggen als “Misschien ligt het wel aan mij’ of “Ik moet ook niet teveel van mijn partner verwachten”?

In deze dagworkshop ga je op onderzoek en handvatten vinden om radicaal eerlijk met je partner te kunnen zijn zonder de verbinding te verliezen. Handvatten die jullie nader tot elkaar zullen brengen. Zo leer je ondermeer:

  • Open en verbindend communiceren met je liefste
  • Je partner beter begrijpen zodat die zich meer gezien en gehoord zal voelen
  • Krachtig en kwetsbaar tegelijk zijn
  • De volledige verantwoording nemen voor je eigen levensgeluk
  • Trouw blijven aan jezelf zonder het respect van de ander kwijt te raken

 

Direct aanmelden

 

Het wordt een intensieve en verbindende zondag waarin je, samen met je partner, een hele dag wordt ondergedompeld in een Geweldloze Communicatie community en empatisch begeleid terwijl jullie, in een veilige niet-veroordelende omgeving, aan de slag gaat met voorbeelden uit je eigen leven en relatie. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen blokkades rondom gehechtheid en nabijheid die het soms moeilijk kunnen maken om écht naar je partner te luisteren. Je krijgt meteen concrete gereedschappen om die patronen met zachtheid om te kunnen buigen en nog diepgaander contact te maken. Wat bijna meteen de kwaliteit van je relaties, die met je partner maar ook met andere dierbaren, zal verbeteren.

Voor wie? INTRODUCTIE: Deze workshop is voor alle liefdespartners die het aandurven om samen op onderzoek te gaan in de eigen hechtings- en relatiepatronen, ook als jullie nog geen ervaring hebben met Geweldloze Communicatie. Belangrijkste is dat je allebei de bereidheid hebt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens, ervoor openstaat de daaronder liggende behoeften te ontdekken. Deze workshop is voor jou als je wilt leren om helder en concreet je wensen en verzoeken te verwoorden en je bereid bent om empatisch te verbinden met de persoonlijke verhalen van je partner en andere deelnemers. Voor verdere verdieping van de vaardigheden en inzichten die je krijgt aangereikt tijdens deze introductie kun je als volgende stap een basistraining overwegen. Twijfel je of deze workshop aansluit op wat je zoekt, neem dan gerust contact op, zodat we samen uit kunnen vinden of je er voldoende uit kunt halen als stel.
Trainers? Jort Bijleveld, Certified Trainer bij het Center for Nonviolent Communication.
Bijdrage? Nu voor een introductieprijs! Kies zelf hoeveel je aan ons wilt geven in ruil voor de workshop op een schaal tussen €95,- en €155,- €65,- en €95,- per persoon. Hiervoor krijgen jullie een ochtend en middag workshopsessie, materialen, koffie, thee en snacks, plus veel inzichten en ook concrete vaardigheden waarmee je de kwaliteit van je leven en relaties onmiddelijk kunt verbeteren. Voor de lunch willen we je vragen iets mee te nemen om te delen tijdens de potluck. Vraag naar de kortingsmogelijkheden als de kosten een belemmering voor je zijn om mee te doen.
Wanneer? Op zondag 12 mei 2019 van 10:00 – 17:00 bij Zayma Training & Coaching in Rotterdam.
Inschrijven? Om je plaats te reserveren, meld je je aan via deze website en kies je welk bedrag je wil betalen.

Schrijf je hier in

Gegevens

Datum:
21 september 2019
Tijd:
10:00 - 5:00
Kosten:
€65 – €95
Evenement Categorie:
Website:
http://www.liefdeisluisteren.nl

Organisator

Zayma Training & Coaching
Telefoon:
0610610809
E-mail:
info@zayma.com (Astara Lieuw-On)
Website:
www.zayma.com

Locatie

Zayma Training & Coaching
Aarhuispad 35
Rotterdam, 3067 PR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0840032383
Website:
www.zayma.com

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.